Desert cosulete din ciocolata in forma de inimioare, umplute cu crema si capsuni

de Merisor in Prajituri, 15 Feb 2018 | 5819 vizualizari

COMENTARII (40)

vasimur 1

15.02.2018, 17:29

Valclaudia 1

15.02.2018, 18:07

RODIMUR 1

15.02.2018, 18:08

Ce drăguțe și bune sunt!

Ina 1

15.02.2018, 18:10

Cat de frumoase sunt

Merisor 1

15.02.2018, 18:17

Mulțumesc, drăguților!

dantes 1

15.02.2018, 18:17

Delicioase si frumoase!

Merisor 1

15.02.2018, 18:20

Mulțumesc, Dantes!

Bunica 1

15.02.2018, 18:35

Delicioase!

Merisor 1

15.02.2018, 18:44

Buni

mena29 1

15.02.2018, 18:47

Mmm, frumoase și delicioase!

mirela0911 1

15.02.2018, 18:48

Ce frumoase sunt!

cristinutanicolita 1

15.02.2018, 18:55

Ce bine arată!

MotanLaOale 1

15.02.2018, 19:07

frumoase

Merisor 1

15.02.2018, 19:42

Mulțumesc, bucătărași dragi!

Constelatialeu 1

15.02.2018, 20:00

Ce frumoase sunt, nu-i asa ca sunt recomandate la raceala ?

Rahela Velicu 1

15.02.2018, 20:05

Ce frumoase sun!

Rocsi 1

15.02.2018, 20:14

Ce frumoase sunt si delicioase!

Merisor 1

15.02.2018, 20:30

Cleme, ai racit? Te-a tinut dezvelită?

Merisor 1

15.02.2018, 20:30

Mulțumesc, Rocsi!

Merisor 1

15.02.2018, 20:30

Rahela

xana 1

15.02.2018, 20:41

Ce dragalase sunt!

Merisor 1

15.02.2018, 20:59

Mulțumesc, Xana!

Adi 1

15.02.2018, 21:26

Foarte bune!

Moni_alex 1

15.02.2018, 23:24

ce bine arata!

Merisor 1

15.02.2018, 23:52

Multumesc, Moni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kati