Desert prajitura Krantz

de vio_dreams in Prajituri, 15 Noi 2013 | 157586 vizualizari

COMENTARII (30)

vio_dreams 1

17.11.2013, 22:17

Laura nu stiu ce sa zic, poate crema de oua nu ai lasat-o suficient pe foc? Sau ai adaugat galbenusurile fierbinti peste unt?
Mie mi-a iesit destul de tare , se observa onsistenta cremei in fotografii, am intins-o cu ajutorul unui cutit.
La mine pe blog am pus si link catre reteta de unde m-am inspirat, acolo pare chiar mai compacta crema decat la mine.
Mai vazusem aici pe bucataras reteta Gabitzei care are si lapte in crema si pare destul de tare si lav ea.

Mitinita 1

11.12.2013, 20:22

Ce ma bucur ca te-am descoperit Bine ca am aflat ca esti si tu aici De acum ne auzim mai des

korina 1

21.12.2013, 14:43

buna,praf de copt nu se pune deloc?

korina 1

21.12.2013, 23:09

n am mai avut rabdare sa astept raspunsul,asa k am facut o asa cum era scris, si trebuie sa va spun ca a iesit foarte buna,a devenit preferata familiei,e chiar usoara de preparat,va multumesc mult pt reteta asta minunata!

Panacris 1

19.02.2014, 13:32

Delicioasă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]