Desert rapsodie de vara

de Ancutsa in Prajituri, 10 Iul 2019 | 2337 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

10.07.2019, 14:00

Rahela Velicu 1

10.07.2019, 14:03

RODIMUR 1

10.07.2019, 14:33

O rapsodie pe gustul meu...!

mirela0911 1

10.07.2019, 14:49

Andra_Constantinescu 1

10.07.2019, 15:06

Yammy!

Ancutsa 1

10.07.2019, 17:03

Va multumesc mult!

laura_n 1

10.07.2019, 18:11

Anca, ce gust a avut? Nu a fost prea intens gustul de matcha?

madi_marin 1

10.07.2019, 18:58

Interesant!

Rocsi 1

10.07.2019, 20:02

Nu stiu cum este matcha la gust, pentru ca nu am folosit niciodata, dar prajitura este tare faina!

Merisor 1

10.07.2019, 20:31

Nici eu nu stiu cum este matcha...

Ancutsa 1

10.07.2019, 21:31

Laura, in blat nu este o problema, nu se simte, doar pe deasupra cand pudrezi se simte gustul mai intens. Dar poti sa il amesteci cu zahar pudra daca vrei doar sa pudrezi. Oricum, per ansamblu, cand musti din prajitura, gustul e complex, nu te deranjeaza.

Ancutsa 1

10.07.2019, 21:32

Madi, ma bucur ca iti place!

Ancutsa 1

10.07.2019, 21:34

Multumesc frumos, Rocsi!
Rocsi, Merisor, e un pic amarui la gust, dar daca vrei sa colorezi o crema de mascarpone cu frisca si mai pui si ciocolata alba, va balansa dulcele de la celelalte, plus ca obtii o culoare naturala. Eu am facut ornamente din ciocolata alba si nu s-a simtit deloc gustul amarui, la fel si cu turmericul.

Gherca Daniela 1

11.07.2019, 15:49

Ancutsa 1

13.07.2019, 21:43

Daniela,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci