Dovleac dulce la aburi sau cum se face pireul de dovleac

de Mitinita in Mancaruri de post, 7 Mar 2011 | 8811 vizualizari

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

07.03.2011, 20:16

Vai Miti ce bun...si acum ma astepta nenea dovleacul sa ma ocup de el

Bucataras Medi 1

07.03.2011, 20:32

mmm..........ce-mi place..............

Lau 1

07.03.2011, 21:18

bun

Mitinita 1

07.03.2011, 21:36

ruxy,este inca unul in bucatarie,dar il mai las sa astepte ...
medi
sufletista

cismaru_nicoleta 1

07.03.2011, 22:14

Bai deci mai ai multi dovleci????...m-ai zapacit cu retetele tale cu dovleac.. ...As manca dovleac la orice ora.. ...dar nu am.. ....da ma enervez si-mi cumpar si fac si eu dupa tine Ca eu stiu sa-l fac doar copt sau prajitura,dar multumita tie am din ce reteta sa aleg

Mitinita 1

07.03.2011, 22:18

nico,asta era "expirat" ca astepta saraca reteta de vreo 6 luni sa o postez.Dar toate celelalte retete sunt de la un singur dovleac si ideile au venit singure De aceea imi place mie dovleacul,poti sa-l faci supa.aperitiv,fel principal,desert,prajitura,briosa.e chiar bun la orice!!!

LUK 1

07.03.2011, 23:03

bine de stiut

retetepersane 1

08.03.2011, 01:55

Am mancat ceva asemanator la un restaurant turcesc si a fost foarte bun si foarte putin
Oare se mai gasesc dovleci acum, ca tare mi-ai facut pofta

aziz 1

08.03.2011, 07:56

o primavara minunata miti

MotanLaOale 1

08.03.2011, 08:37

Mitinita 1

08.03.2011, 09:09

cristina ,precis gasesti in piata
draga mona,o primavara minunata si tie (cica azi ar fi fost -18 )
motanel

MIUTA 1

09.03.2011, 00:38

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Malai cu dovleac alb