Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de RODIMUR in Dulceata / Gem, 31 Mai 2017 | 25436 vizualizari
RODIMUR 1
Mulțumesc frumos, Cris!
Rocsi 1
Este o dulceata asa buna!
Mulțumesc frumos, Rocsi pentru apreciere!
Rahela Velicu 1
Mulțumesc frumos, Mimi!
DIANA B 1
Ce frumos ai expus prepararea dulcetii , exact ca-n povestile lui Creanga. Parca ti-am si auzit dulcele grai moldovenesc... Multumim frumos si ptr tipsuri!
Mulțumesc frumos, Diana! Mi-a făcut o mare plăcere comentariul tău!
Ancutsa 1
Tare buna si gustoasa! Si mie imi place sa aiba sirop mult, ca sa-mi pun peste painea cu unt!
Îți mulțumesc frumos, Ancutsa! Cât de curând trebuie să încep din nou campania de dulcețuri...
mihaelar63 1
Interesanta tehnica cu bicarbonat
Și sigură, Mihaela...
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 13:57
de laura_n 7
ieri la 13:33
pe 17.10 la 17:50
pe 17.10 la 15:17
pe 17.10 la 07:35
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Anamaria Cook 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!