Dulceata de cirese

de andreea_angelo in Dulceata / Gem, 16 Iun 2012 | 3806 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

16.06.2012, 23:29

andreea_angelo 1

16.06.2012, 23:34

MS

Bucataras 1

17.06.2012, 08:45

cum se face sterilizarea?

Alinutza80 1

17.06.2012, 11:05

Bya Ralu 1

17.06.2012, 11:24

Geanina87 1

17.06.2012, 11:49

diaconta 1

17.06.2012, 12:22

foarte buna

andreea_angelo 1

17.06.2012, 12:27

am pus capacele la borcane,le-am asezat in tava cu distanta intre ele sa nu fie lipite si le las pana vad ca incepe sa fiarba un pic dulceata,dupa ce am inchis cuptorul las borcanele acolo pana se racesc.

Rocsi 1

17.06.2012, 13:02

Foarte buna!

mamaieelena 1

17.06.2012, 13:47

bun,bun

Lau 1

17.06.2012, 15:59

foarte buna

andreea_angelo 1

17.06.2012, 16:55

multumesc fetelor!!!

gbrlcostache 1

18.06.2012, 13:23

si dulceata de visine , tot asa se face?

andreea_angelo 1

18.06.2012, 22:24

Probabil,nu stiu inca,astept sa se coaca visinile,cred ca trebuie mai mult zahar

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:31

si eu vreau un borcan

andreea_angelo 1

30.06.2012, 21:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de dulceata de menta