Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de andreea_angelo in Dulceata / Gem, 16 Iun 2012 | 3346 vizualizari
MotanLaOale 1
andreea_angelo 1
MS
Bucataras 1
cum se face sterilizarea?
Alinutza80 1
Bya Ralu 1
Geanina87 1
diaconta 1
foarte buna
am pus capacele la borcane,le-am asezat in tava cu distanta intre ele sa nu fie lipite si le las pana vad ca incepe sa fiarba un pic dulceata,dupa ce am inchis cuptorul las borcanele acolo pana se racesc.
Rocsi 1
Foarte buna!
mamaieelena 1
bun,bun
Lau 1
multumesc fetelor!!!
gbrlcostache 1
si dulceata de visine , tot asa se face?
Probabil,nu stiu inca,astept sa se coaca visinile,cred ca trebuie mai mult zahar
si eu vreau un borcan
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:15
la 09:10
la 08:49
de laura_n 7
ieri la 15:31
ieri la 10:13
14 comentarii
12 comentarii
de vasimur 4
10 comentarii
8 comentarii
7 comentarii
12 voturi
11 voturi
9 voturi
8 voturi
Rocsi
Mihaela11_jo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
artyandra 1
oanapl 7
2184 puncte
Rocsi 9
1654 puncte
RODIMUR 8
1186 puncte
MotanLaOale 8
1141 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!