Dulceata de susine ( PRUNE ITALIENESTI)

de adasev12 in Dulceata / Gem, 10 Iul 2011 | 5290 vizualizari

COMENTARII (18)

diaconta 1

10.07.2011, 19:46

hai c-am venit cu painea pregatita

RuxyRux 1

10.07.2011, 19:47

Ce delicios arata Ada...daaa bine ai facut....trimite si mie un borcanel virtual

adasev12 1

10.07.2011, 19:56

dia...f bine facusi...daca e prajita si mai buna

adasev12 1

10.07.2011, 19:57

ruxy trimit iubita cu placere.... ...acu mi-am dat seama ce lipseste dina ceasta dulceata de prune...niste bucatele de nuci...am papat la soacra-mea ducleata de prune cu nuci...o minunatie....

ionela2682 1

10.07.2011, 20:26

MotanLaOale 1

10.07.2011, 20:36

adry88 1

10.07.2011, 20:51

felicitari

Rocsi 1

10.07.2011, 20:51

cu siguranta delicios..eu sunt fan gem de prune,si daca mai e si in amestec cu nuca la o prajitura e nemaipomenit

adasev12 1

10.07.2011, 21:45

ionela, motane.....

adasev12 1

10.07.2011, 21:46

eduard,multumesc

adasev12 1

10.07.2011, 21:46

rocsi, asa e

nadina73 1

10.07.2011, 21:57

Si in Spania tot asa sant prunele foarte mari,dar se iau foarte greu de pe sambure jos ai avut rabdare super buna trebuie sa fie.

mihaelaM 1

10.07.2011, 23:53

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:27

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:48

adasev12 1

11.07.2011, 11:56

nadina, eu le-am luat relativ usor...erau fff coapte....de aceea le-am si cojit, ca se lua practic singura pielita....

adasev12 1

11.07.2011, 12:07

mihaela, mamaie....
diva....

Lau 1

11.07.2011, 13:36

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de salcam