Fasole facaluita sau Fasolita

de anisoara in Mancaruri de post, 29 Ian 2010 | 12294 vizualizari

COMENTARII (3)

Oana 1

29.01.2010, 23:02

Ador fasolea batuta! Cu nuca macinata nu am mancat niciodata....dar cu muraturi multe, daaa

Brindusa 1

30.01.2010, 01:37

ce pofta mi-ai facut , mai ales cu poza aia cu cepa prajita desupra...

anisoara 1

06.02.2010, 20:40

Pofta buna fetelor! fasolita cu miez de nuca si usturoì pisat este o mincare traditionala in Gruzia. Am preparat de mai multe ori si au ramas toti incintati de cobinatia gustului. Ar fi bine , ca nucile sa le uscati putin pe tigaie la un foc mijlociu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte( de post)- "Şorbat adass"