Fegato alla venetiana - ficat venetian

de mihaelar63 in Ficat, 25 Ian 2016 | 5906 vizualizari

COMENTARII (39)

delia64 1

25.01.2016, 22:47

Minunat !!!

mihaelar63 1

25.01.2016, 22:50

Multumesc Delia

RuxyRux 1

25.01.2016, 22:55

Wow ce este aici! Asta-i reteta de vedeta

mihaelar63 1

25.01.2016, 23:00

Doar ingrediente de calitate Rux

RuxyRux 1

25.01.2016, 23:04

Si talent cu carul

Merisor 1

25.01.2016, 23:04

Ce reteta faina ai adus! N-am mancat ficat de cerb.

mihaelar63 1

25.01.2016, 23:24

Cred ca mai degraba la mine tine de placera gustului

mihaelar63 1

25.01.2016, 23:25

Merisor , faceti o vizita . Cu Adi la brateta bineinteles

MotanLaOale 1

25.01.2016, 23:33

bun bun

CameliaR 1

25.01.2016, 23:39

Wooow, nu am mancat niciodata ficat de cerb Este bun? Reteta pare tare delicioasa!

mihaelar63 1

25.01.2016, 23:41

Camelya dupa cum am spus in introducere are o consistenta minunata , este foarte onctuos nu se intareste mult nici la preparare . Cand il tai ai impresia ca ai taiat unt

CameliaR 1

25.01.2016, 23:51

Ce gust are?

AlexTeacher 1

26.01.2016, 00:07

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO FEGATOOOOOOO NU CRED !!!! Vai, asta-i reteta cu care m-am dus eu la primul concurs de gatit, si-am castigat locul 1. Vai !!!
Fegato alla Veneziana con polenta bianca !!!!! Aveam 19 ani ! Nu cred ca realizezi ce amintiri mi-ai trezit cu acest preparat !

mihaelar63 1

26.01.2016, 00:11

Hai Alex ca mi-ai facut pielea de gaina Chiar cred ca ai amintiri si emotii deosebite de atunci . Mi-ar face placere sa stiu cum ai preparat si chiar sa vad imagini ..Trebuie sa fi aratat deosebit ca pentru premiul intai .Acum sa-mi spui cu ce am gresit la reteta . Ca mie mi-a format un sos frumos .In imaginile din reteta de unde m-am inspirat nu arata asa .Nu am tinut ficatul in lapte pentru ca era frumos . Crezi ca denumirea este prea pompoasa- ar trebui sa o schimb ?

Bya Ralu 1

26.01.2016, 04:08

arata tare bine

Constelatialeu 1

26.01.2016, 06:07

valeu muica ca m-ai ametit cu denumirea asta...

Lau 1

26.01.2016, 08:22

tare buna

Panacris 1

26.01.2016, 08:40

Ksenya 1

26.01.2016, 08:48

curajoasa reteta

simona72 1

26.01.2016, 10:16

Woooow Miha! Ma naucesti! Nu stiu cum este ficatul de cerb, dar daca nu este uscat si tare ca cel de porc atunci ai nota maxima de la mine

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:38

Simo ,sa vedem ce zice chef Alex el este specialistul ) . Aseara cand l-am preparat a fost foarte bun . Au ramas doua bucati de aseara . Denes le-a servit . Am citit si m-am convins ca trebue preparat , doar atat cat se consuma . la reincalzire se intareste.Sa stii ca m-am trezit si m-am dus sa vad ce consistenta au bucatile de ficat ,deja s-au intarit .

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:41

Camelya are gust de ... ficat dupa miros si gust o usor aduce spre miel si ca consistenta cu ficatul de gasca indopata

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:41

Motan

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:41

Bya , multumesc

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:42

Cleme nu mai ameti ca ti-am zis si pe romaneste sa priceapa tot omul ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale