File de Somon in crusta de parmezan

de AlexTeacher in Somon, 14 Ian 2016 | 4378 vizualizari

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

14.01.2016, 14:42

mihaelar63 1

14.01.2016, 14:56

Aceasta este si atitudinea mea fata de somon I
Anul trecut am vorbit cu un client ce lucreaza la o fabrica de procesare a somonului salbatic in Norvegia . Spunea ca este de opt ori mai scump decat cel de crescatorie .
Buna metoda de preparare este aleasa , ce s-ar intampla daca l-ai ineca in ulei prin prajire ? Cu garnitura de mazare cred ca arata grozav

laura_n 1

14.01.2016, 15:04

pot sa particip cu reteta asta la concurs? ))))

MotanLaOale 1

14.01.2016, 15:16

bun bun

Bya Ralu 1

14.01.2016, 15:46

ce fain arata

CameliaR 1

14.01.2016, 17:59

simona72 1

14.01.2016, 18:29

Intradevar, un peste cam gras dupa care nu ma dau in vant...super l-ai gatit! Prefer macroul, chiar daca si ala e gras

Gherca Daniela 1

14.01.2016, 19:37

Aletta 1

14.01.2016, 23:31

dantes 1

15.01.2016, 08:51

Bun!

katty 1

15.01.2016, 11:46

AlexTeacher 1

16.01.2016, 01:36

Stii cate lucruri misto poti face cu macrou? Ia fii atenta aici:

https://www.youtube.com/watch?v=L3CMCZ73uR0

Michel Roux Jnr - idolul meu

Gicuta 1

18.01.2016, 09:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta aromata