Foi de miere de albine

de Aletta in Prajituri, 25 Sep 2016 | 10589 vizualizari

COMENTARII (28)

dantes 1

25.09.2016, 11:02

Buna!

Constelatialeu 1

25.09.2016, 11:04

Vrednicuta ca o albinuta !

MotanLaOale 1

25.09.2016, 11:09

Ina 1

25.09.2016, 11:19

Buna prajiturica !
Si eu mai am de invatat la portionat, dar pentru asta e nevoie de cutit cu lama fooooarte subtire

Aletta 1

25.09.2016, 12:42

Multumesc de pont Ina :">

Merisor 1

25.09.2016, 14:09

Ioi, ce-mi placea pe vremuri prajitura asta! Bine ca mi-ai amintit de ea s-o mai fac si eu.

Aletta 1

25.09.2016, 14:11

Cu drag ,Merisor

mirela0911 1

25.09.2016, 14:34

O prajitura tare buna!

RuxyRux 1

25.09.2016, 17:17

O bunatate!

Rocsi 1

25.09.2016, 18:11

Sunt super bune si delicioase prajiturile astea!

Aletta 1

25.09.2016, 19:14

Mersii Mirela

Aletta 1

25.09.2016, 19:15

Rux

Aletta 1

25.09.2016, 19:15

Da Rocsiii

Catalina L 1

25.09.2016, 20:08

foarte bune

Corinuta 1

25.09.2016, 21:50

Preferata mea din copilărie, ți se topește în gură

RuxyRux 1

25.09.2016, 21:58

O, ce deliciu!

Gherca Daniela 1

26.09.2016, 09:15

o prajitura tare, tare gustoasa!

Aletta 1

26.09.2016, 10:07

Da,CORINUTA,iti dau dreptate

Aletta 1

26.09.2016, 10:07

Daniela

Aletta 1

26.09.2016, 10:08

Rux

diaconta 1

27.09.2016, 15:57

O prajitura deosebit de buna
Mama are o reteta fara lapte in compozitie si foile se inmoaie foarte bine indiferent de crema cu care sunt umplute.
Laptele le intareste putin.

miki_a 1

28.09.2016, 00:06

Felicitari Aletta, , arata minunat de frumos prajitura ta si cu siguranta e delicioasa!

Aletta 1

28.09.2016, 10:19

Multumesc tare mult Diaconta pentru sfat.
Sa stii ca a durat un pic pana s-au inmuiat. pana la urma sunt 3 linguri de lapte in compozitia ptr foi. multumesccc

Aletta 1

28.09.2016, 10:19

Multumesc Miki, da e foarte buna la gust.
Data viitoare sper sa o tai mai frumos.

tina58 1

28.09.2016, 12:47

Mama mea facea o prajitura de genul asta si imi pare rau ca nu m-a dus mintea sa-i fi cerut reteta cat a trait, ca deh, la tinerete ai numai gargauni in cap si nu-ti sta mintea la bucatareala. Stiu doar ca foile erau facute cu miere, crema era de fapt o crema de vanilie la care adauga si unt cand se racea, folosea gem de caise si deasupra presara nuca maruntita. Era o nebunie, toata lumea ii cerea sa faca prajitura asta. Ma bucur ca ai postat reteta si am sa o incerc si eu sa vad daca seamana cu a mamei mele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese