Foietaj de casa (cu unt)

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2013 | 18508 vizualizari

COMENTARII (15)

Lia_ 1

07.11.2013, 07:43

Ole! Favorite .
Da, tot ce e bun ingrasa

adela_64 1

07.11.2013, 07:44

Daaaa, si eu fac acest aluat. Putin diferit. Eu pun 250 gr. de unt cu 82% grasime. Il intind tot odata pe aluat si impachetez in sistem plic. Se tine la frigider 30-40 de minute. Apoi il intind si il impachetez tot asa.Il pun iar la frigider si repet operatiune de 3-4-5 ori, in functie de timp sau chef. Cu cat il impachetezi de mai multe ori cu atat se va infoia ca cel din comert si gustul, exact cum ai spus si tu este foarte bun. O zi buna

Merisor 1

07.11.2013, 07:49

Super, eu am altfel de reteta, dar o voi incerca si pe a ta

deyutzky 1

07.11.2013, 08:07

super!!

_Alina_ 1

07.11.2013, 08:14

Grozav!

Giana 1

07.11.2013, 08:24

Voi incerca si eu

MotanLaOale 1

07.11.2013, 08:31

babi5 1

07.11.2013, 08:41

Bun tare

Constelatialeu 1

07.11.2013, 10:00

anca_rm 1

07.11.2013, 10:24

la favorite cu ea

Lau 1

07.11.2013, 10:44

laura_n 1

07.11.2013, 11:08

bravoo,Clau

RoXx 1

07.11.2013, 12:50

Dana_Retetegg 1

07.11.2013, 13:28

Rocsi 1

07.11.2013, 15:27

Imi imaginez ca este mult mai bun decat cel din comert

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pateuri cu branza din aluat de foietaj facut in casa