Frigarui aperitive

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 28653 vizualizari

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

11.03.2010, 11:15

Ce frumos, ce frumos...................o multitudine de culori...................felicitari!

Sylvia 1

11.03.2010, 11:56

Nota maxima de la mine, sunt minunate !! adevarata opera de chef en cuisine

silvi0ara 1

11.03.2010, 12:09

Ce apetisant arata.

nadina73 1

11.03.2010, 15:52

multumesc mult de tot doamnelor santeti tare dragute

mihaelar63 1

12.03.2010, 12:16

nadina , super chiar vroiam ceva de post , o sa am musafiri care toti postesc.lateral in imagine ce ai ? nu se vede foarte bine .

Bunica 1

12.03.2010, 14:20

Rasfat culinar la tine pe masa .

nadina73 1

12.03.2010, 23:32

mihaela sant rosi umplute cu conopida si pinguini,de post poti sa faci frigarui numai din legume si zarzavaturi sant super aspectuase si bune cu masline negre si verzi,ridichi,castravete ,ardei rosu si verde,morcov,tot ce gasecti se poate taia si pune pe frigarui sant grozave si apoi le pui pe o salata imbracata cu folie de aluminiu

nadina73 1

12.03.2010, 23:32

multumesc bunica

nadina73 1

12.03.2010, 23:33

multumesc mult sylvia

nadina73 1

12.03.2010, 23:34

silvioara multumesc mult si tie si tu ai retet grozave

nadina73 1

12.03.2010, 23:34

multumesc medioto ,multumesc frumos

danis 1

06.04.2010, 21:51

primesc si eu ceva de pe acea masa bogata?

elena1988 1

04.03.2011, 10:15

adry88 1

19.05.2011, 15:51

ce ideii grozave aveti cand e vb de aranjat mancarea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copy-Paste "Strudel cu branza si rosii. Da` ce...eu nu pot?!? Eeiii..."