Fursecuri de catifea

de AndreeaJ in Prajituri, 16 Ian 2011 | 7321 vizualizari

COMENTARII (24)

elena1988 1

16.01.2011, 14:42

ce dragutze sunt, ai folosit colorant.

diaconta 1

16.01.2011, 15:02

imi plac

divainbucatarie 1

16.01.2011, 15:05

frumoase!

Miha 1

16.01.2011, 15:25

Foarte frumoase!
Ce e siropul Grenadine?

LUK 1

16.01.2011, 15:45

frumoase si bune

zaharia_mihaela2005 1

16.01.2011, 15:45

foarte frumoase

La Ancuta 1

16.01.2011, 15:52

MIUTA 1

16.01.2011, 16:09

aziz 1

16.01.2011, 17:45

aratoase ca piersicile

Rocsi 1

16.01.2011, 19:02

tare frumoase

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:31

Aziz, sunt chiar facute chiar din compozitia de "piersici", numai ca eu n-am mai stat sa le scobesc si sa le asamblez

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:32

Miha, am pus mai multe poze ca sa se vada mai clar. Daca nu se vede bine in poza, intra pe blog, e acolo poza mai mare. Pup.

RuxyRux 1

16.01.2011, 20:34

Chiar spectaculoase!!!! Le pun la favorite

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:35

Elena, nu e colorant, e un sirop, care se numeste Grenadine. Are un gust parfumat si e destul de rosu. Acum daca o contine ala colorant, nu mai zic . Data viitoare cred ca incerc cu suc de sfecla. O merge?

laylalala 1

16.01.2011, 23:30

arata foerte bine

MotanLaOale 1

17.01.2011, 10:05

frumoase

mamaieelena 1

17.01.2011, 10:21

originale

Anamaria7 1

17.01.2011, 23:15

ce frumoase sunt!

andreea123 1

18.01.2011, 01:03

arata foerte bine !

NikoS 1

23.01.2011, 21:25

super ,vreau sa fac si eu dar de unde procur siropGRENADINE?

NikoS 1

23.01.2011, 21:26

TE ROG SA MI DAI RASPUNS PTR CA TREBIUE SA FAC

AndreeaJ 1

24.01.2011, 16:08

NikoS, iarta-ma, abia acum am vazut mesajul tau, eu am gasit acest sirop Grenadine intr-un magazin Angst. L-am gazut o data si in Cora la sectiunea siropuri. Succes!

NikoS 1

26.01.2011, 20:51

multumesc ,maine incerc sa fac fursecurile ,sper sa si reusesc

AndreeaJ 1

26.01.2011, 21:28

NicoS, daca nu gasesti, atunci incearca sa faci tu acasa siropul. 1 cana de apa, 1 ceasca de zahar, zahar vanilat , le fierbi pana scad la jumatate si se formeaza un sirop mai gros, dupa care adaugi colorant alimentar rosu. Ca si consistenta cred ca e la fel, gustul sigur nu e la fel.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tavalita cu nuca