Garnitura de orez milanez

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 43961 vizualizari

COMENTARII (24)

portiadelumina 1

11.02.2014, 18:23

Eu cu orezul sunt un pic certat, dar, când e foarte bine gătit, un pic, un pic mănânc.

babi5 1

11.02.2014, 18:32

Bun imi place

simona72 1

11.02.2014, 18:32

Mie imi place orezul, pe asta si gol il mananc...are o culoare super!!

Corinuta 1

11.02.2014, 18:33

Cred ca-i tare bun!

nadea68 1

11.02.2014, 18:36

multumesc

Constelatialeu 1

11.02.2014, 18:58

Arata bine !

Geanina87 1

11.02.2014, 19:55

Pushaa 1

11.02.2014, 20:41

nadea68 1

11.02.2014, 20:42

multumesc pentru aprecieri

GeorgiaA 1

11.02.2014, 20:45

Bunut, si eu il fac, e tare buuun!

Rocsi 1

11.02.2014, 20:59

Ce cremos este

diaconta 1

11.02.2014, 21:22

ce culoare superba are

Bunica 1

11.02.2014, 21:34

Usturoi le orez n-am pus.Cred ca e bun!

MotanLaOale 1

11.02.2014, 22:07

Ela68 1

11.02.2014, 22:09

incerc si eu cu parmezan, cred ca e delicios

feliciacristea46 1

11.02.2014, 22:49

fara usturoi si fara dafin, nu merge ! parmezan cat mai mult !

Ina 1

12.02.2014, 16:00

nadea68 1

12.02.2014, 17:25

multumesc

nadea68 1

12.02.2014, 17:29

reteta originala e cu usturoi care se pune odata cu ceapa si apoi se scoate... se simte putin la gust

laura_n 1

13.02.2014, 21:36

arata tare bine

deyutzky 1

14.02.2014, 17:11

cred ca e tare gustos

nadea68 1

15.02.2014, 16:45

Cusnir_Mihaela 1

09.07.2014, 16:30

Nu am mai folosit niciodata sofranul si vreau neaparat sa incerc reteta aceasta, dar am o nelamurire: pliculteul de sofran se pune tot in apa si se dizolva nu? si aceasta compozitie se adauga toata peste orez? Intreb pentru ca in alte retete am observat ca se pune mai putin si am inteles ca devine putin amar daca este in cantitate mare. Multumesc mult!

Ginu 1

18.02.2024, 12:25

Cred ca e f bun dar ce orez ati folosit? Am încercat "n" feluri de orez si, ori e nefiert,ori e un terci. Unde e neconcordanta?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan