Gem de prune (2)

de RODIMUR in Conserve, 3 Sep 2017 | 5329 vizualizari

COMENTARII (28)

Constelatialeu 1

03.09.2017, 23:51

Delicios in orice varianta

RODIMUR 1

04.09.2017, 00:06

Mulțumesc, Clementina! Mie îmi place mai mult cu prune tocate, pentru utilizările lui multiple la dulciuri. Mai mult pentru asta fac dulcețuri și gemuri și nu pentru a le mânca așa, ca atare...

mihaelar63 1

04.09.2017, 00:23

Bun gemul de prune . Eu am pus doar de ala de experienta Am sa postez reteta

Rahela Velicu 1

04.09.2017, 01:50

Foarte bun!

miki_a 1

04.09.2017, 06:03

În varianta asta nu am mâncat, dar sigur e foarte bun!

RODIMUR 1

04.09.2017, 06:51

Mulțumesc, Mihaela! Nu știu cum e acela de experiență, dar merg pe mâna ta, pentru că am încredere...

RODIMUR 1

04.09.2017, 06:52

Mulțumesc frumos, Mimi!

RODIMUR 1

04.09.2017, 06:53

Miki, e foarte bun pentru că rămân prunele relativ întregi...

kytz 1

04.09.2017, 07:14

De incercat!

cristinutanicolita 1

04.09.2017, 07:28

Foarte bun!

RODIMUR 1

04.09.2017, 07:33

Mulțumesc, Kytz! Nu e greu de încercat, e chiar mai ușor de făcut decât cel cu prune tocate...

RODIMUR 1

04.09.2017, 07:34

Mulțumesc frumos, Cristinuța!

Cofetarul Vesel 1

04.09.2017, 08:29

delicios!!!

RODIMUR 1

04.09.2017, 08:40

Mulțumesc, cofetarilor suceveni!

mirela0911 1

04.09.2017, 09:31

Asa am facut si eu, cu prune intregi! Foarte bun!

anca_rm 1

04.09.2017, 09:36

cel mai bun gem

MotanLaOale 1

04.09.2017, 09:40

RODIMUR 1

04.09.2017, 09:47

Mirela, eu fac mai mult din prune tocate, pentru a-l folosi la dulciuri, dar fac puțin și așa, cu prune întregi...

RODIMUR 1

04.09.2017, 09:49

Mulțumesc, Anca! Și cel de caise este bun, chiar mai parfumat...

RODIMUR 1

04.09.2017, 09:49

Mulțumesc, Motănel!

Panacris 1

04.09.2017, 12:36

RODIMUR 1

04.09.2017, 13:17

Mulțumesc frumos, Cris!

dantes 1

04.09.2017, 14:43

Bun!

RODIMUR 1

04.09.2017, 16:03

Mulțumesc frumos, Dante!

Rocsi 1

04.09.2017, 22:00

Asa ne place si noua sa il pregatim, cu fructe intregi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacuscă de ţelină