Gogosari in sos

de Oana in Muraturi, 10 Iul 2009 | 92739 vizualizari

COMENTARII (53)

Oana 1

04.10.2009, 13:36

Ma bucur, Andreea!

Michelle 1

13.10.2009, 15:18

sunt super buni..tocmai i-am executat..cu mici modificari...fff buni

Oana 1

13.10.2009, 16:13

Ma bucur, Michelle! Cred ca nu scap si fac si anul asta , tocmai a dat comanda Cata

Oana 1

13.10.2009, 17:00

Ileana, aceesi reteta? ma refer la celelalte ingrediente. Si cum pui usturoiul? feliute sau intreg?

Oana 1

16.10.2009, 20:56

Asa, e Lumi, e tare gustos sosul! Spor la treaba, ma bucur ca va place asa mult reteta!

Bucataras 1

16.10.2009, 21:04

pt Lumi_21

Oana 1

19.10.2009, 19:57

Dana...nu stiu, nu mi s-a intamplat niciodata...sigur au fost inchise bine? Poate doar sunt otetiti, nu fermentati...chiar nu stiu daca ii poti repara...Ei oricum nu se fac in 3 zile...cam in 2 saptamani ar trebui sa fie gata...Sper ca nu ai deschis toate borcanele! Lasa-le asa, in camara si deschide unul in 2 saptamani...

ANCA 1

29.01.2010, 16:49

am zis ca sunt lesinata dupa gogosarii astia? au iesit demential!!

Oana 1

29.01.2010, 19:23

Bravooooo

onuta 1

20.09.2010, 23:41

si preferatii mei sant serios. oana mi ai luat o ianinte, zilele astea pun si eu.

Oana 1

24.09.2010, 21:06

Onuta, anul asta nu mai pun, mai am de anul trecut

alinutzika 1

09.09.2011, 14:01

f buni

DIANA B 1

09.09.2011, 17:05

Oana

Oana 1

09.09.2011, 22:48

O bunatate!

Cris2711 1

10.09.2011, 15:28

horia 1

10.09.2011, 16:03

wowwwww ce preparat superb!!!
felicitari si pentru prezentare!
p.s. de ce "otet de topoloveni"?este mai aromat?

Oana 1

18.09.2011, 17:40

La muraturi numai otet din asta am folosit, la recomandarile negustorilor din piata, ziceau ei ca asta e cel mai bun si chiar au iesit foarte bune toate muraturile cu otet de topoloveni

adry88 1

19.09.2011, 21:26

place

Bya Ralu 1

29.08.2012, 23:07

ce-mi plac!arata tare bine

jolygina 1

31.08.2012, 17:42

si noua ne plac

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati la rece