Gogosi "Petit chinois"

de Miha in Dulciuri, 5 Mai 2010 | 6293 vizualizari

COMENTARII (18)

ela 1

05.05.2010, 00:30

tu ai auzit ca ti-am cerut mai devreme o gogoasa si te-ai dus repede si mi-ai facut?

Miha 1

05.05.2010, 00:38

pai vezi mey ce fac eu pentru tine?

ela 1

05.05.2010, 00:39

acum pot sa ma duc la culcare satula si fericita

Miha 1

05.05.2010, 00:54

Eu am zis ca ma duc repede la culcare in seara asta, dar daca m-ai pus sa-ti fac gogosi...iote cat e ceasul.

Julie 1

05.05.2010, 08:48

Mmm! Gogosi!!! Sa-mi pastrati si mie!!!

ela 1

05.05.2010, 09:31

pai da,si eu am spus ca ma culc devreme si tu m-ai pus sa astept pana termini gogosile

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 10:35

stii cum se spune"la gogosi inainte ,la razboi inapoi".................foarte frumoase, deosebite....................

Rocsi 1

05.05.2010, 11:00

delicioase cu siguranta

epurasha2bb 1

05.05.2010, 14:11

ce bunatate! nu stiu ce sa laud mai intai, aspectul inedit sau gustul deosebit!

madi_marin 1

05.05.2010, 14:31

ce bine arata..... eu stiam ca ,,la placinte inainte, la razboi inapoi,,....

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 18:36

madi ,ca tine este numa ca eu am adaptat putin.............

madi_marin 1

05.05.2010, 18:45

medioto....a...acum m+am prins....

ana 1

05.05.2010, 20:54

Foarte faine sunt!Crema e foarte buna ,am facut in wk .Nu curge crema cand le prajesti ?

Sylvia 1

05.05.2010, 22:41

Excelent arata !!!Mabucur ca ti-a placut reteta

Miha 1

05.05.2010, 22:58

Multumesc fetelor!

Miha 1

05.05.2010, 23:02

Ana, mie si la gogosi si la "petit chinois" mi-a iesit crema foarte batoasa. N-a curs.

Pasiune pentru bucatarie 1

04.06.2010, 15:07

miha pot pune ulei in loc de unt ?

Miha 1

05.06.2010, 12:32

Da, Andreea...poti pune si ulei. Important e ca aluatul sa aiba si ceva grasime.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa cu dovleac si glazura de ciocolata