Gomboti [ galuste ] cu prune de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 20 Ian 2010 | 15542 vizualizari

COMENTARII (5)

Bucataras 1

20.01.2010, 22:57

Cind am fost la Viena inainte de Craciun la unul dintre tirguri se vindeau galusti de prune linga punch

mihaelar63 1

20.01.2010, 23:03

care o fi reteta ?

ionix 1

21.01.2010, 12:56

bune bune... eu am o vecina care-mi trimite mereu galuste de astea, dar ea le umple cu marmelada... bun bun bun

mirabella 1

24.11.2022, 00:06

nu e buna reteta - aluatul e prea moale, se crapa la fierbere si are o textura moale la consumat. Trebuie probabail mai multa faina sau mai putini cartofi, sau adaugata gris. Imi pare rau - Nu recomand.

mihaelar63 1

24.11.2022, 00:47

Imi pare rau Mirabella ca nu ti-au iesit !!! Trebuie incercate cateva bucati si intervenit cu mai multa faina eventual. Depinde chiar de tipul fainii si chiar de conditiile atmosferice [ daca este umiditate in aer , faina poate fi mai higroscopica ] . Succes la gatit !!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]