Gratar cu risotto

de Ancutsa in Porc, 4 Mar 2018 | 3433 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

04.03.2018, 18:33

Mănânc rareori orez, deh, reminiscențe ale unor timpuri în care am mâncat prea mult „balast”, ceea ce nu înseamnă că nu apreciez un meniu ce are la bază orezul, cu atât mai mult cu cât tu, spre bucuria mea, ca cititor și gurmand, constat că ai folosit la pregătire untul. Fain!

RODIMUR 1

04.03.2018, 18:45

Foarte bun!

mirela0911 1

04.03.2018, 18:51

La ora asta as servi ciupercile! Cu buna mancare i-ai rasfatat! Sanatate!

vasimur 1

04.03.2018, 19:15

MotanLaOale 1

04.03.2018, 19:26

Bya Ralu 1

04.03.2018, 19:31

bun

Spiridus 1

04.03.2018, 20:20

Ce bine arata!

mihaelar63 1

04.03.2018, 20:53

Buna papica !!!!

Rocsi 1

04.03.2018, 21:13

Chiar este un meniu gustos si foarte satios! Bun, bun!

diaconta 1

04.03.2018, 21:58

Pot sa vin la masa?

oanapl 1

04.03.2018, 21:58

Yami!

miki_a 1

04.03.2018, 22:10

Immmm, ce meniu bogat și gustos, mai ales pentru o zi rece!

katty 1

04.03.2018, 22:36

Delicios!

kytz 1

05.03.2018, 05:36

Bun și gustos!

elucubratiiculinare 1

05.03.2018, 09:14

Ancutsa 1

05.03.2018, 09:55

Va multumesc mult! Ma bucur mult ca v-a placut!

Rahela Velicu 1

05.03.2018, 15:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]