Gratarul de 1 Mai

de Brindusa in Porc, 3 Mai 2010 | 4224 vizualizari

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 07:29

ce a mai sfariit gratarul.....................

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 08:22

..........si am aflat si unde l-ai facut..............ha,ha,ha..................si ti-am admirat si verdeturile din curte................ha,ha,ha.......ca sa vezi ca sunt pe urmele tale..................ha,ha,ha.
Pup,Brandusa!

nadina73 1

03.05.2010, 09:11

am trecut la favo imi place ideia cu condimentele din marinada,5 furuclite de la mine

nadina73 1

03.05.2010, 09:12

ups nu ma lsat decat 4

Rocsi 1

03.05.2010, 10:41

ce bunatate dar trebuia sa ne chemi si pe noi

Brindusa 1

03.05.2010, 19:54

medi, si eu sunt pe urmele tale mai ales pestii aia imi plac mult, manca-i-ar mama

Brindusa 1

03.05.2010, 19:56

nadina, daca o tii in marinada carnea e mai aromata si mai frageda. Se face mai usor

Brindusa 1

03.05.2010, 19:57

rocsi, hai ca sambata ma gandesc sa mai fac unul.

Rocsi 1

03.05.2010, 20:08

da vin cu mare placere...sa ma astepti la garamultumesc de invitatie oricum

susu 1

03.05.2010, 20:11

Am mancat si noi mititei la Gil dar din pacate nu mai este cum era odata. Lasa de dorit totul .

Rocsi 1

03.05.2010, 20:13

am facut si noi mititei dar acasa si i-am facut pe gril din ala cu abur pe aragaz...au fost minunati

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 20:15

Brandusa, se pare ca ne urmarim una pe cealalta

Brindusa 1

03.05.2010, 23:19

Susu, care Gil mai? Ca eu nu stiu de el.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure cremos cu pulpa de porc si sos dulce de rosii