Grea de ciocolata cu stafide si nuca

de susu in Prajituri, 22 Mai 2013 | 19712 vizualizari

COMENTARII (14)

roxana_simona 1

22.05.2013, 14:55

Constelatialeu 1

22.05.2013, 15:24

Interesanta !

Dya Daniela Andrei 1

22.05.2013, 15:38

Daca e ciocolata, vreau!

diaconta 1

22.05.2013, 16:04

ce denumire i-ai dat

MotanLaOale 1

22.05.2013, 16:57

Lavinia 1

22.05.2013, 17:29

foarte buna

Rocsi 1

22.05.2013, 20:11

Super bunaaa

susu 1

23.05.2013, 11:51

Grea de ciocolata cu nuca si stafide se numeste. O puteti inbunatati dupa cum doriti. Ma gandesc sa pun data viitoare scortisoara, cuisoare sau merisoare care merg de minune cu ciocolata.

nilgun 1

23.05.2013, 20:49

yummy

ElenaGhivnici 1

09.01.2014, 19:09

draga mea,nu prea am inteles partea cu oule,se bat impreuna,adicaa albusul cu galbenusul????

Tuxedo 1

09.01.2014, 20:34

mama ce bunatate ciocolatoasa! fix pe gustul meu!

Tuxedo 1

09.01.2014, 20:36

ouale se freaca intregi, asa reiese din explicatia ei.Ouale la temperatura camerei se mixeaza cu putina zeama de lamaie si coaja de citrice la o viteza mica pentru cateva minute dupa care se mareste viteza

susu 1

10.01.2014, 13:27

Da, ouale se bat intregi. Secretul este rabdarea, sa nu trecem repede peste faza cu mixatul pt ca e ft importanta, ca sa nu ardem mixerul facem si pauze.Tre sa rezulte o spuma frumoasa.

EFIVL 1

06.06.2014, 09:07

DOAMNE, CAT DE BUNA EEEEEEEEEEEEE!!!!
A devenit preferata mea!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ole