Guguluf cu lamaie

de Oana in Prajituri, 21 Feb 2010 | 8269 vizualizari

COMENTARII (12)

ramo_cata 1

21.02.2010, 19:14

mai mi-ati facut o pofta cu gugulufurile astea musai trebuie sa-mi iau si eu forma...arata f bine

Oana 1

21.02.2010, 19:22

Ramo, poti foarte bine sa faci in tava de chec, e acelasi lucru

Pasiune pentru bucatarie 1

21.02.2010, 20:44

da si eu vreau forma de asta!se poate si in forma de chec,dar nu e acelas lucru(la aspect)

Bunica 1

21.02.2010, 20:57

De astazi am si eu forma de guguluf si ma pun pe treaba. Sa vezi ce o sa mai gugufulesc Cred ca e foarte bun, tu faci si chec foarte bun cu zeama de lamaie sau de portocala

Teo 1

21.02.2010, 21:14

nu e de iarna , nu e de ciocolata..... e cu lamaie si e racoritor!

Sylvia 1

21.02.2010, 21:34

Oanaaaa ce dor imi era de un guguluf mortal arata abia astept sa il vad si pe cel facut de bunica . Radem glumim dar e super simpatica forma

Oana 1

21.02.2010, 23:11

Da, Buni, cu suc de portocaleepreferatul meu. La reteta asta cred ca mergeau mult maibine batute albusurile separat, spuma, si puse apoi la sfarsit. Cred ca iesea mai inalt...ma rog, asa era reteta in cartea mea cu dulciuri @ Silvia, si mie imi place forma Si pentru ca mi-a ramas glazura de la panna cotta, a mers perfect pe feliile de guguluf , una cu cioco, una cu capsuni, iamiiiii

Rocsi 1

22.02.2010, 14:41

silvi0ara 1

22.02.2010, 14:57

Oana 1

22.02.2010, 15:26

Cate o felioara pentru fete, poftiti!

Miha 1

22.02.2010, 15:49

Si pentru mine?

Oana 1

22.02.2010, 16:50

Pai se poate?? Dar sa stii ca nu mai am topping de cioco

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire