Guguluf din albusuri cu fructe deshidratate - 350 -

de MotanLaOale in Prajituri, 19 Iun 2013 | 29381 vizualizari

COMENTARII (94)

Bya Ralu 1

25.10.2013, 15:41

arata super!

MotanLaOale 1

25.10.2013, 16:40

ela 1

25.10.2013, 18:08

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adela_64 1

25.10.2013, 19:15

Motanel, arata extraordinar! Il voi face dupa Craciun. Atunci imi raman multe albusuri de la cozonac. Dar cum o sa traiesc pana atunci cu gandul la el?! N-ai o retea cu 12 galbenusuri ?

MotanLaOale 1

25.10.2013, 19:20

Multumesc frumos!

T I M E A 1

25.10.2013, 19:55

Foarte bine arata! La multi ani!!!!

getix 1

25.10.2013, 20:09

A iesit o frumusete ! La multi ani !

Teo 1

25.10.2013, 20:52

Cat se poate de frumos!

MotanLaOale 1

25.10.2013, 21:01

Multumesc frumos!

RuthAnne 1

26.10.2013, 02:49

arata foarte bine, oare se poate face in dry cooker? Are aceeasi forma si am eu una cadou de la mama

MotanLaOale 1

26.10.2013, 10:52

Cred ca da!

RuthAnne 1

27.10.2013, 14:08

Oh, si inca o intrebare: doar pentru reteta asta (fara briose), cate albusuri ar trebui? Apoi pot sa reduc si restul ingredientelor proportional.

MotanLaOale 1

27.10.2013, 14:48

Incearca cu 6-7 albusuri pentru dry cooker, la jumatate.

RuthAnne 1

28.10.2013, 15:01

Mersi!!!

MotanLaOale 1

28.10.2013, 15:06

RuthAnne 1

28.10.2013, 22:01

Am facut-o si mi-a iesit... pandispan. Am folosit o faina 'self raise' la care normal nu trebuie sa ii adaugi praf de copt (de obicei la chec asta folosesc si creste) dar asta nu a crescut absolut deloc

MotanLaOale 1

28.10.2013, 22:46

Imi pare rau. Eu nu folosesc decat ingrediente de baza fara adausuri, de varsta si obisnuinta. Secretul este in baterea albusurilor. Sa stii ca ce vezi in poza este facut cum scrie, fara smecherii ascunse. Inca o data imi pare rau ca nu ti-a iesit ca la mine!

adela_64 1

30.12.2013, 08:44

La multi ani, Motane! Dupa cum am spus, am asteptat Craciunul sa fac cozonac si cu albusurile sa faca acest chec. A iesit perfect! Eu l-am pus in forme de chec obisnuite ca inca nu am o forma de guguluf. Am sa postez poze dupa ce trece nebunia cu sarbatorile. Iti doresc din suflet toate cele bune si un an nou plin de sanatate si "retete minunate"!

MotanLaOale 1

30.12.2013, 11:45

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]