Hajas ( Hajose )

de adela1981 in Prajituri, 20 Mar 2012 | 13032 vizualizari

COMENTARII (22)

VERONICA2607 1

20.03.2012, 10:54

bun!!!

Lau 1

20.03.2012, 11:24

ce este osanza?

MotanLaOale 1

20.03.2012, 11:33

bune bune

mimmi 1

20.03.2012, 11:36

facute de casa sunt o minunatie,cam mult de munca pe ele,dar merita

deyutzky 1

20.03.2012, 11:40

arata bine

mimmi 1

20.03.2012, 11:43

Te ajut eu sufletisto,osanza e grăsimea crudă de porc din zona abdominală care se foloseste special la haiose,cand tai porcu o pui deoparte pentru asa ceva

Rocsi 1

20.03.2012, 11:55

ce faina denumirea..chiar nu stiam de ea..si faine si prajiturelele

bucatarimcudiana 1

20.03.2012, 12:12

super bune

diaconta 1

20.03.2012, 12:18

am zis ca ma duc sa caut hai sa fac si eu,ca n-am facut demult
faine ti-au iesit

alinutzika 1

20.03.2012, 12:41

f bine arata!

mirela0911 1

20.03.2012, 13:18

Foarte bune!

Bya Ralu 1

20.03.2012, 14:43

like!

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 15:29

foarte frumoase ti-au iesit

mamaieelena 1

20.03.2012, 18:26

bune,bune

ionela2682 1

20.03.2012, 18:47

place ,place,place!!

iry-gabriela 1

20.03.2012, 21:16

frumoasa prezentare si in poze si prezentare

Sim0na 1

20.03.2012, 21:51

Delicioase!

adela1981 1

20.03.2012, 21:52

Multumesc!!

Laly 1

21.03.2012, 10:30

Ce gustoase cred ca au fost

diana_k 1

21.03.2012, 10:40

foarte bune!

MIUTA 1

21.03.2012, 13:05

Super bune

MIUTA 1

21.03.2012, 13:05

Super bune imi place tare mult cum au iesit perfecte

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]