Harcha sau galete marocane

de Ligia Bxl in Piine, 25 Noi 2014 | 5905 vizualizari

COMENTARII (28)

Sidy 1

27.11.2014, 08:44

Minunatia asta trebuie incercata ! Am inteles bine ?Nu se prajesc in grasime, doar in tava incinsa....

Ligia Bxl 1

27.11.2014, 09:38

Sidy am vazut ca multe femei araboaice le-au prajit in putin ulei,uite aici un video vad ca aceasta reteta e altfel ca a mea,a mea este mai moale nu asa legata ca cea din video si asta nu se mai tine grisul la umflat,daca e scriu si ingredientele de la video : 250 gr gris fin,50 gr unt topit,80 cl apa,1/2 lingurita sare,1 lingura de ulei de masline ptr prajit

tanyapatap 1

11.12.2014, 20:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine lipie bosniaca - Lepinja / Somun