Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Dulciuri, 24 Feb 2012 | 4363 vizualizari
Panacris 1
Interesant! Dar de ce era nevoie de bicarbonat?
ionela2682 1
Pentru a se forma spuma!
uite aici ai reteta originala http://www.nigella.com/recipes/view/hokey-pokey-36
Lau 1
trebuie sa fie bune
alldaycooking 1
interesanta reteta! ce consistenta au?
O spuma tare!
Zhar ars aerat!
Mitinita 1
interesant
deci nu la fel de tare ca si zaharul ars si e mai usor de papat banuiesc.
AA ..nu ,nu e tare e aerat si se topeste pur si simplu in gura!Nigella le-a preparat simple dar eu am vrut sa le adaug o aroma ceva..
suna foarte bine! As incerca cu fructoza.
Am incercat si eu sa topesc ,caramelizez fructoza si nu merge ..se transforma in sirop incolor!
da, asa mi s-a intamplat si mie, ramane incolora.
Poti incerca cu o cantitate mica ..vezi ce iese!
iti spun cum a iesit.
Ina 1
ce-as rotai cateva, acum...
Angelina_Elena 1
imi place cum arata!
Bya Ralu 1
tare numele
Denissa 1
am vazut si eu reteta astazi , e tare buna cu nuci
mena29 1
Rocsi 1
ce-mi placeeee
diaconta 1
ce fainute's
RuxyRux 1
Vai ce dragut si ce buun...pare o turta dulce cu nuci...deliciu!!! Ce gust are?
oana_pisicutza16 1
mamaieelena 1
bun
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 18:11
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
pe 17.04 la 16:22
pe 17.04 la 15:50
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Constelatialeu
vasimur
Bucataras
lia maria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
robert_b 1
flory 1
Anjelka 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!