Iahnie cu şorici

de portiadelumina in Porc, 26 Mar 2013 | 7929 vizualizari

COMENTARII (57)

portiadelumina 1

26.03.2013, 17:01

Medi

MotanLaOale 1

26.03.2013, 17:01

Fasolea este buna buna, dar soriciul intrece orice bunatate

portiadelumina 1

26.03.2013, 17:03

Ştiu Vladimir. Noroc că la momentul când am făcut fasolea am avut porţe triplă de şorici. Aşa, cât a fiert fasolea, am tot mâncat. Mulţumesc!

Panacris 1

26.03.2013, 18:51

Intreseantă combinație! Bine de știut! Deobicei pun șorici afumat, rămas de la șunculiță și costiță.

portiadelumina 1

26.03.2013, 19:30

Cum m-am priceput şi eu Cristina, la timpul acela, împins de foame Dar să ştii, că bun e şi cu şorici afumat. Mulţumesc!

Rocsi 1

26.03.2013, 20:23

Imi imaginez ce buna este

portiadelumina 1

26.03.2013, 22:40

Să ştii Rocsi că a fost foarte bună. Numai că s-a dus de vreo două săptămâni. E istorie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]