Jambon imbatat cu Stella Artois

de Constelatialeu in Porc, 8 Apr 2018 | 6228 vizualizari

COMENTARII (15)

Adrian2016 1

08.04.2018, 16:37

Oooooooo ce bine arata

MotanLaOale 1

08.04.2018, 16:38

bun bun

madi_marin 1

08.04.2018, 16:57

ahaaa, deci despre dansul era vorba in poezie.... Suuuper!

Catalina L 1

08.04.2018, 16:58

tare bun

mirela0911 1

08.04.2018, 18:07

Asta da rasfat!

Merisor 1

08.04.2018, 20:26

L-ai îmbătat de tot! Ce fraged o fi!

Rahela Velicu 1

08.04.2018, 21:03

Bun si imbatat

Corinuta 1

08.04.2018, 21:46

Imbaiat mai?

cristinutanicolita 1

08.04.2018, 21:52

Tare bun!

miki_a 1

09.04.2018, 17:34

Bun!

kytz 1

09.04.2018, 19:13

Bun, bun!

Rocsi 1

09.04.2018, 21:57

Te caracterizeaza un asa preparat, e a la Cleme!

mihaelar63 1

10.04.2018, 04:19

Ce imbatat ? Cu apa minerala ? ) In alta ordine de idei sunt curioasa de rolul apei minerale . Probabil ii da fragezimea

dantes 1

12.04.2018, 17:27

Super!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:27

chiar s-a imbatat?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet cu Sos de Mustar