Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)

de nadia in Pt. carne, 19 Mar 2010 | 17009 vizualizari

COMENTARII (23)

Michelle 1

19.03.2010, 16:02

nadina73 1

20.03.2010, 15:09

Anastasia 1

21.03.2010, 13:37

super, o fac neaparat 5 furculite !

nadia 1

21.03.2010, 15:52

Multumesc mult fetelor, sunteti niste dulci

lia maria 1

29.03.2010, 08:55

super am mai invatat ceva de la tine...5 furculite si de la mine, pupici.

vik 1

29.06.2010, 22:27

Laly 1

29.06.2010, 22:53

Lia cred ca mereu avem cate ceva de invatat.

Bunica 1

10.10.2010, 10:15

La multi ani si multa fericire !

Rocsi 1

10.10.2010, 11:33

La multi aniiiii

nadina73 1

10.10.2010, 17:18

la multi ani

lacrimioara 1

10.10.2010, 22:50

la multi ani nadia de aici din barcelona Spania sa fi fericita

adry88 1

19.05.2011, 15:45

Lau 1

10.10.2011, 08:07

la multi ani

Miha 1

10.10.2011, 08:44

La multi ani!

MotanLaOale 1

10.10.2011, 11:59

La multi ani!

Cris2711 1

10.10.2011, 15:54

La multi ani

Rocsi 1

10.10.2011, 17:59

La multi ani!!!!

RuxyRux 1

10.10.2011, 19:14

Suuupeeeer! Multumesc!

La Multi Ani!

MIUTA 1

10.10.2011, 21:12

La multi ani!!!

Bunica 1

10.10.2012, 06:53

La multi ani!

Rocsi 1

10.10.2012, 10:37

La multi ani!

Bunica 1

10.10.2013, 13:06

La multi ani!

deedeeD 1

23.07.2014, 18:29

Am incercat de 2 ori...nu a iesit nimic,nu stiu sincer cum de se leaga laptele cu uleiul...ceva lipseste din ea cred

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos barbeque