Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mimmi in Bauturi, 17 Dec 2011 | 6956 vizualizari
gaby_duceag 1
Tre' sa rabdam pan' la Craciun? Chiar nu putem face atunci altul?
Cris2711 1
brunetica 1
Lau 1
bun
Panacris 1
Super, multumesc Mimi pentru reteta. Gaby, parca Mimi spunea ca se poate consuma imediat sau dupa 2-3 saptamani, asa ca ai doua optiuni, , proaspat sau macerat
ionela2682 1
nu am baut niciodata,nu le am eu cu alcoolul dar un paharel parca as lua ...sa vad cum este !!!
naomy 1
interesant ,o sa-l fac si eu
Rocsi 1
wawwww....bravooooooooo
gaby_gabytza 1
pakt k nu pot sa pun sa vezi cum salivezzzzzz
MotanLaOale 1
mimmi 1
Daca il lasam la macerat iese mai bun,dar eu am baut un paharel atunci cand l-am facut . Alcool se poate pune cat doriti,eu nu l-am facut asa tare .
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 13:57
de laura_n 7
ieri la 13:33
pe 17.10 la 17:50
pe 17.10 la 15:17
pe 17.10 la 07:35
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
babi5 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
andreea123 1
benairina 1
Nu e moft 1
gaby_isro 1
merylow 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!