Lipie cu galbiori

de Miha in Pizza, 4 Oct 2010 | 9841 vizualizari

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

07.10.2010, 08:11

miha pot sa te intreb ce fel de cascaval ai folosit? imi place cum s-a topit, eu de obicei iau Dalia.

Miha 1

07.10.2010, 10:09

Cine mai doreste? Cine mai pofteste? Ca sa stiu cate portii sa mai fac...

Miha 1

07.10.2010, 10:12

Eu cumpar de la Hochland sau Bobalna de la Napolact. Amandoua ne plac la fel de mult.

babi5 1

01.08.2013, 19:03

Valclaudia 1

01.05.2014, 08:22

vaaai, cum arata! N-am galbiori, dar am pleurotus! Acus cobor sa framant aluatul Sarumana Miha!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]