Maioneza preparata altfel decat in modul clasic

de Merisor in Pt salate, 22 Apr 2019 | 11649 vizualizari

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

22.04.2019, 15:30

super!

vasimur 1

22.04.2019, 15:35

MotanLaOale 1

22.04.2019, 16:23

RODIMUR 1

22.04.2019, 16:54

Chiar interesantă, maioneza asta! O fostă colegă, promotoare Zepter, făcea maioneza cu oul întreg, dar de apă minerală nu știam...Eu nu am răbdare să lucrez cu mixer, blender și alte aparaturi, decât foarte rar. În rest, sunt tradițională, de obicei, cât se poate, pentru că așa am impresia că ”simt” aluatul, crema, maioneza...

mirela0911 1

22.04.2019, 17:21

Nu am facut niciodata cu ou intreg, trebuie sa incerc. Va fi o premiera pentru mine si folosirea blenderului la maioneza. Eu am ramas la lingura de lemn.

RODIMUR 1

22.04.2019, 17:33

Mirela și eu am rămas la lingura de lemn și la tel...

Merisor 1

22.04.2019, 18:07

Rodica, eu pun apă minerală la orice maioneza. O face mai cremoasă, dar și mai spornică și mai taie din gustul de ulei. Bine, se pune în cantitate mică, pe parcurs. Cât despre oul întreg, e prima dată când am testat și eu.

T I M E A 1

22.04.2019, 18:59

Faina reteta. Bine de stiut! Cea mai facuta de mine e cea cu o bucatica cartof fiert, galbenus, mustar, ulei dar imi place sa incerc si altele.

Rocsi 1

22.04.2019, 19:49

Nu am facut niciodata in varianta asta, dar este super cremoasa si de retinut reteta!

Merisor 1

22.04.2019, 19:57

Mă bucur ca vi se pare interesanta!

RODIMUR 1

22.04.2019, 20:32

Bine, Merișor, poate voi încerca și eu să văd cum este cu adaos de apă minerală... Mulțumesc pentru pont!

Merisor 1

22.04.2019, 20:50

Cu mare drag!

Adi 1

22.04.2019, 21:02

Buna!

mihaelar63 1

24.04.2019, 01:21

Daa , am experimentat si eu si mi-a placut Doar ca acum ma intalnesc extrem de rar cu maioneza . Nu mai consum atat ulei nici intr-o luna

dantes 1

30.04.2019, 09:49

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]