Mancare de mazare cu carne

de Rocsi in Porc, 24 Sep 2010 | 27630 vizualizari

COMENTARII (14)

ionix 1

24.09.2010, 20:32

iau si yo pt sot si plec...

Miha 1

24.09.2010, 21:54

Buna bunuta.

rivka 1

24.09.2010, 22:10

foarte buna! imi place fff mult mazarea!

Bucataras Medi 1

24.09.2010, 22:21

vreau si eu o portie...............

Rocsi 1

25.09.2010, 17:41

multumesc fetelor de aprecieri si furculite

Corinuta 1

25.09.2010, 22:07

Foarte buna mancarica! Bravo Rocsi!

Rocsi 1

25.09.2010, 22:36

mersi corina

nadina73 1

29.09.2010, 00:40

am sosit si eu ca melcu vorba lui inala spartu targuluidar sant in criza de timp asa ca las doar furcile si un

Rocsi 1

29.09.2010, 11:52

multumesc mult nadina

ela 1

01.10.2010, 12:37

cat imi place mancarea asta.... dar nu pot manca pt ca imi este tare rau de la mazare

Rocsi 1

01.10.2010, 13:27

ela

Adinacarla 1

05.10.2010, 12:57

yam, yam si eu la masa...cam tarziu...dar savurez

MariusPopa 1

04.06.2018, 20:31

ardel galben rosuin mancarea de mazare?! vegeta, linga toate legumele alea?! ESTI UN KILER, nu bucatar!

Rocsi 1

05.06.2018, 11:13

Cu 8 ani in urma, da, foloseam vegeta, pentru ca asa consideram atunci si credeam ca este ok. Anii au trecut, am mai prins experienta si acum folosesc amestec natural de legume. Si da, folosesc ardei la mancarea de mazare, pentru ca noua ne place, dar pe dumneavoastra nu va obliga nimeni sa il folositi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura dobrogeana