Melci cu branza dulce

de Rocsi in Dulciuri, 15 Noi 2014 | 16416 vizualizari

COMENTARII (54)

marcimarci 1

05.03.2015, 11:49

Cremoasa am folosit si eu, dar s-a facut atat de lichida, incat am pus mult mai multa branza si gris si tot n-am reusit sa tai prea bine melcii. Mai incerc 😐

Rocsi 1

05.03.2015, 20:06

Si la mine a avut putina zeama dupa ce am amestecat-o cu ouale, dar am reusit sa tai melcii, nu a fost nici o problema ...Data viitoare incearca sa pui doar galbenusurile la umplutura si poate e mai bine...

Ancutsa 1

28.10.2018, 22:39

Foarte frumosi!

Rocsi 1

29.10.2018, 18:27

Multumesc, Ancutsa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]