Muffins cu dovleac

de Anamaria7 in Prajituri, 17 Oct 2010 | 6276 vizualizari

COMENTARII (12)

ionix 1

17.10.2010, 22:54

foarte frumoase

Anamaria7 1

17.10.2010, 23:05

mersi, ionix

maria_claudia 1

17.10.2010, 23:20

minunate

La Ancuta 1

17.10.2010, 23:35

nadina73 1

17.10.2010, 23:41

super 5 f

lilik 1

18.10.2010, 00:22

delicioase

Corinuta 1

18.10.2010, 14:51

Anamaria tre sa ma ajuti putin, imi plac tare mult, am inteles lgt, da ce inseamna c si 1/2 zahar 1/4 zahar brun? juma de kg si sfert de kg? Multumesc,

epurasha2bb 1

18.10.2010, 15:09

si eu am facut, sunt delicioase!!!!!

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 17:38

foarte frumoase............

Anamaria7 1

18.10.2010, 19:11

Corina, scuza-ma! am scris-o la 12 noaptea, am mancat un "c" de langa 1/2 si 1/4 la zahar: c = cana (eu cand scriu retete in cani=cups, folosesc sistemul american de masura; daca nu aveti astfel de cani, le puteti inlocui cu cesti mai mari de cafea) sper ca te-am ajutat la timp!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.10.2010, 09:25

dentistutza 1

01.11.2010, 11:04

de-li-cioa-seeee!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose umplute si glazurate