Naans cu branza topita

de Catalina L in Piine, 8 Oct 2016 | 5471 vizualizari

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

08.10.2016, 22:18

Interesant !

Bunica 1

08.10.2016, 22:22

Ia azvârle tu una până la București să gust și să mă conving de bunătatea făcută sau mai bine postată la ceas de seara!

Catalina L 1

08.10.2016, 22:30

incearca reteta Bunica si nu vei regreta

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 22:42

hmm, ce bunatate!

mihaelar63 1

08.10.2016, 22:47

Cu siguranta voi incerca !!!! Imi place mult diversitatea ,, cosmopolita'' de retete pe care le aduci yahoo47.gif yahoo47.gif yahoo47.gif

MotanLaOale 1

08.10.2016, 22:53

diaconta 1

08.10.2016, 23:00

Cam tarzior dar pastram pentru degustare

Ksenya 1

09.10.2016, 08:13

interesanta reteta!

dantes 1

09.10.2016, 09:32

Interesant!

simona72 1

09.10.2016, 09:37

Faina adaptarea! chiar asa? Naan cu branza topita in India? Din citirile mele culinare , indienii foloseau mult faina de naut...la mama lor nu le faceau din faina de naut?? sau erau pt alte "placinte"?

Gherca Daniela 1

09.10.2016, 12:17

super reteta!

mirela0911 1

09.10.2016, 12:42

Foarte faina reteta! Bravo, Cata!

Rocsi 1

09.10.2016, 19:48

Imi plac mult aceste placintele!

buggy 1

30.03.2018, 22:38

Ghee ( se pronunta GHI ) si este unt si nu ulei. Mai exact unt clarifiat, adica unt normal care se fierbe la foc mic pana se elimina apa din el.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Paine cu ceapa rosie