Naneh - Pasta de menta

de Mitinita in Conserve, 26 Oct 2011 | 8451 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

26.10.2011, 22:08

faina!!

RuxyRux 1

26.10.2011, 22:12

Excelenta Miti!!! Multumesc de idee...si eu am menta la ghiveci...

danakarin 1

26.10.2011, 22:14

acuma a 2 chestii de facut: menta in sare si lamii murate in sare. dupa aia pot sa ma lansez in bucataria orientala !!
super idee , deci asta pasta de menta.

diaconta 1

26.10.2011, 22:16

oare ce mai inventezi tu Miti?

Lau 1

26.10.2011, 22:19

interesanta

Mitinita 1

26.10.2011, 22:30

rocsi

Mitinita 1

26.10.2011, 22:37

ruxy,tocmai azi am vazut la tv ca se poate rupe menta si replanta,a mea e cam deasa si vreau sa incerc.

Mitinita 1

26.10.2011, 22:45

dana si pe cand le-ai facut mai descoperi cateva de facut

Mitinita 1

26.10.2011, 22:46

dia,ma fac inventatoru culinar dar sa stii ca mai fac si mancare nu numai din astea

Mitinita 1

26.10.2011, 22:47

lau

PapaBun 1

27.10.2011, 03:05

.
La cursul meu culinar am facut si noi pasta de menta dar eu nu sunt mare fan, tre sa fiu sincer. O prefer ca ceai sau in salate - zic de menta .

MotanLaOale 1

27.10.2011, 09:14

interesant

Mitinita 1

27.10.2011, 10:44

cristi,luna viitoare incep si eu un curs culinar, multi mi-au spus sa nu am mari asteptari. Mi-ar fi placut un curs in afara,dar o sa revin la articolele tale ca sa mai invat una alta

Mitinita 1

27.10.2011, 10:44

motanel

lia maria 1

27.10.2011, 11:01

eu sant fan menta asa ca trec la treaba imediat menta ma asteapta multumesc Adina

MIUTA 1

28.10.2011, 20:27

Si mie imi place interesanta idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece