Negresa de post, cu ciocolata si fructe de padure la slow cooker Crock-Pot

de laura_n in Slow Cooker, 16 Mar 2016 | 9135 vizualizari

COMENTARII (47)

Tabita _ 1

16.03.2016, 17:23

daniastefania 1

16.03.2016, 17:39

Ce bunatate!

laura_n 1

16.03.2016, 17:54

multumesc frumos!

Bucataras Monica 1

16.03.2016, 18:34

Cat de bine arataaaa!

RuxyRux 1

16.03.2016, 21:54

Vaaaaaaaaaaaaaaaaai! Asta e nebunie totala....nu stiu de ce...dar sincera sa fiu chiar nu te pot refuza )) Oare de ce? )....Ai nota 1000000000 nu numai pentru prezentare !

laura_n 1

16.03.2016, 22:25

multu frumos!

laura_n 1

16.03.2016, 22:25

Ruxule, tu iti permiti, stiu eu ))

RuxyRux 1

16.03.2016, 22:42

Nu stiu cat imi permit Lauricule drag...dar stiu ca iubesc ciocolata de n-am...nu stiu ce n-am ))))))))))))) ))))))))

Rocsi 1

16.03.2016, 23:53

Arata demential

mirela0911 1

17.03.2016, 08:46

Arata minunat! Și cât e de buna!

anca_rm 1

17.03.2016, 08:47

ce idee faina ai avut cu siropul de trandafiri , foarte fain ti-a iesit negresa

Dorka 1

21.03.2016, 11:31

Ina 1

23.03.2016, 19:16

noroc cu concursurile, ca mai vad si eu retete noi... )))

Criss 1

31.03.2016, 07:39

Foarte bine arata. Eleganta, ca toate prajiturile tale.

ela 1

31.03.2016, 09:09

aveam dreptate,nu?)tare bine arata negresa ta

Zebra 1

31.03.2016, 09:38

Buna ziua! Am si eu o intrebare,e vorba despre zahar brut sau zahar brun si daca da,unde gasim zahar brut,in supermarket? Multumesc! Zebra.

laura_n 1

31.03.2016, 10:11

Zebra, in comert gasim si zahar brun si zahar brut. Cel brun este usor mai inchis (mie personal nu imi inspira incredere, insa este exclusiv parerea mea), iar cel brut este usor galbui. Eu folosesc de la Sano Vita, sunt multumita in sensul ca nu am gasit niciodata si altele prin el, si a indulcit ok. Este mai dulce decat zaharul alb, destul de tratat incat sa iasa alb, insa atunci cand aspectul o mai cere, mai folosesc si din cel ab.
In rest, m-am obisnuit sa folosesc zahar brut, il gasesti in marile si micile magazine.

dantes 1

31.03.2016, 11:33

Delicioasa!

Zebra 1

01.04.2016, 21:40

Multumesc pt.precizari! Zebra.

Rahela Velicu 1

31.08.2016, 12:52

kytz 1

27.01.2017, 18:24

Îmi plac prăjiturile cu blat umed Oare ar ieși la fel de perfectă și în cuptorul aragazului?

mihaelar63 1

17.04.2019, 23:14

Umede imi plac si mie !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot