Șnițel de porc în crustă de mălai

de Rita Ilies in Porc, 13 Mai 2015 | 18920 vizualizari

COMENTARII (34)

Panacris 1

13.05.2015, 11:52

Interesant! De probat!

daniastefania 1

13.05.2015, 11:53

Arata bine!

simona72 1

13.05.2015, 11:57

E super crusta aia!

Rita Ilies 1

13.05.2015, 11:57

Așa-i de bun!

MotanLaOale 1

13.05.2015, 12:03

interesant

Rita Ilies 1

13.05.2015, 12:04

Merci, țițu!

diaconta 1

13.05.2015, 12:30

Nu cred ca-i bun

tarasmariana 1

13.05.2015, 12:30

Rita Ilies 1

13.05.2015, 12:39

Die, cu tine-s lămurită! Nimic nu-i bun pt tine. )))

poa 1

13.05.2015, 12:48

mirela0911 1

13.05.2015, 13:11

Delicios snitelul asta!

Gherca Daniela 1

13.05.2015, 13:15

Bun,bun!

Rita Ilies 1

13.05.2015, 13:18

miki_a 1

13.05.2015, 13:24

Merita proba! Prea bine arata, si mai ales facut la cuptor!

Rita Ilies 1

13.05.2015, 13:46

E super bun! Și poți face și cu piept de pui, sau pulpe dezosate.

Bya Ralu 1

13.05.2015, 13:59

Super,nu am mai mancat

Rita Ilies 1

13.05.2015, 14:15

Să faci și să mănânci!

cristinutanicolita 1

13.05.2015, 14:21

Rita Ilies 1

13.05.2015, 14:37

mihaelar63 1

13.05.2015, 15:03

Asa-mi plac mie la cuptor totusi la marinada as folosi ori iaurt ori unt . Tu de ce le-ai ales pe amandoua ? Sau asa a fost inspiratia momentului ?

Constelatialeu 1

13.05.2015, 15:19

Interesanta reteta,de pus la seif..

Catalina L 1

13.05.2015, 17:51

Rita Ilies 1

13.05.2015, 19:30

Mihaela, îmi place untul la marinată pentru că nu lasă carnea coaptă în cuptor să devină seacă.

Rita Ilies 1

13.05.2015, 19:31

Cleme, pune-o sub lacăt și-nghite cheia.

Rocsi 1

13.05.2015, 20:11

Cat de faine pot fiiiii...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc