Orez arabesc cu fidea

de ANCA in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2012 | 19511 vizualizari

COMENTARII (19)

mena29 1

18.05.2012, 18:33

Prima!

Bucataras 1

18.05.2012, 18:39

cu fidea? n-am mincat niciodata. unde ai mincat?

Alinutza80 1

18.05.2012, 18:52

nu am mancat niciodata,dar probabil ca e bun

deyutzky 1

18.05.2012, 19:14

n-am mancat niciodata interesanta reteta

MotanLaOale 1

18.05.2012, 19:22

Geanina87 1

18.05.2012, 19:27

Interesant

Angelina_Elena 1

18.05.2012, 19:56

interesant,nu am mancat niciodata...

Bya Ralu 1

18.05.2012, 20:43

Lau 1

18.05.2012, 21:11

interesant

ANCA 1

18.05.2012, 21:15

Bucataras, am mancat facut de mine, cu indicatii primite de la prietena mea, la telefon La ei (ma refer la arabi) se mananca zilnic, in loc de paine, cu absolut orice, inclusiv cu iaurt incercati-l o data si imi spui apoi impresiile

mamaieelena 1

18.05.2012, 21:56

merita incercat

Sim0na 1

18.05.2012, 22:23

Foarte interesanta reteta...

iry-gabriela 1

19.05.2012, 12:30

nu ma dau in vant dupa orez dar am sa il incerc

aziz 1

19.05.2012, 12:45

tare bun!!!!

Mihaela11_jo 1

19.05.2012, 14:09

ANCA 1

19.05.2012, 17:15

Mihaela, ai toate ingredientele specifice,se pare! ma uit la retetele alea siiii.. Supremu', unde-i bre, emoticonu' cu bale???? aaaaaa

Mihaela11_jo 1

20.05.2012, 19:31

Anca

ANCA 1

22.05.2012, 18:22

am pus la favorite cateva mai accesibile

AdalexAdalex 1

13.06.2019, 19:20

Foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins sarate "LEFTOVERS"