Orez cu anghinare

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 7448 vizualizari

COMENTARII (11)

lia maria 1

18.01.2011, 10:58

imi place

mihaelar63 1

18.01.2011, 11:13

Nu am folosit anghinare mi se pare complicat de curatat /

DIANA B 1

18.01.2011, 11:32

Am imbatranit , dar anghinare n-am vz nici pe piata si nici in market , doar in farmacii ptr ceaiuri ... de auzit , auzeam la bunicu' , cand era suparat ...
Cred ca-i bun ...

MIUTA 1

18.01.2011, 12:19

Interesant,nu folosesc anghinare.Cred ca e delicioasa,super Lili

MotanLaOale 1

18.01.2011, 13:22

aziz 1

18.01.2011, 13:40

Dianaaaa si eu auzeam de anghinare pe la tata cite o dat acum am vz in supermarket dar nu am facut niciodata desi am mincat si a fost extraordinar de bun

lilik 1

18.01.2011, 14:19

@Mihaela nu e chiar greu..uite promit ca pun un aticol despre cum se curata
@Onesta este f buna si sanatoasa
multumesc tuturor

LUK 1

18.01.2011, 14:35

n-am mancat niciodata..tre sa incerc

lilik 1

18.01.2011, 15:33

luk e buna

kamy 1

20.01.2011, 18:53

orezul imi place da anghiare nu am mancat

lilik 1

20.01.2011, 20:26

e o combinatie tare buna draga mea tre sa o incerci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca