Orez dupa metoda Iraniana

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2010 | 10516 vizualizari

COMENTARII (8)

nadina73 1

25.10.2010, 01:07

prima vreau ,imi place orezul5f

Mitinita 1

25.10.2010, 09:50

fiindca esti prima primesti portie dubla!

Laly 1

25.10.2010, 10:28

Si eu vreau orez

mihaelar63 1

25.10.2010, 10:31

frumos prezentata reteta , interesant , am sa incerc si eu

Corinuta 1

26.10.2010, 14:11

christyansen 1

24.02.2012, 08:09

f bun prima varianta bv bv bv

Lau 1

24.02.2012, 08:10

lili_khanem 1

02.11.2013, 18:14

pt un tadiq mai deosebit , se presara in uleiul turnat pe fundul cratitii si zarciupe {nu cunosc denumirea romaneasca }.Eu infasor capacul cratitii intr-un servet si las la foc f mic , nu pun ulei deasupra, in schimb in orezul rasturnat in cratita fac gauri pt eliminarea apei mai usor ,! Inca ceva , pun orezul la fiert in apa care deja clocoteste ! spor la treaba !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci