Oua de Pasti vopsite cu hartie creponata

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2016 | 19064 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

05.05.2016, 00:11

frumoase

jolygina 1

05.05.2016, 01:52

Ce mi plac la anu fac si eu .A iesit cumva culoarea in ele ?

mihaelar63 1

05.05.2016, 01:53

Dupa ce s-au uscat si am dat cu ulei nu a iesit culoarea

Andra_Constantinescu 1

05.05.2016, 06:49

Ce frumoase au iesit!

Bya Ralu 1

05.05.2016, 06:52

Faine

mirela0911 1

05.05.2016, 07:18

Ce frumoase ti-au ieșit!

-Licurici- 1

05.05.2016, 07:41

Ce faine sunt!

mena29 1

05.05.2016, 08:04

Dulciuri cu Georgiana 1

05.05.2016, 08:36

Frumoase !

diaconta 1

05.05.2016, 08:50

Trebuia sa vin cu stropitu' )))

miki_a 1

05.05.2016, 09:16

Frumoase!

mihaela30 1

05.05.2016, 11:20

sunt superbe !!! am sa incerc sa le fac de Innaltare

reisnaor_2006 1

05.05.2016, 12:32

ce frumoase sunt

alilianaa 1

05.05.2016, 15:11

ce culori vii au...

VI 1

05.05.2016, 16:01

Au iesit foarte frumoase,totusi cred ca timpul de fierbere 30 min. e prea mult!

mihaelar63 1

05.05.2016, 16:15

Vi
sa stii ca nu este mult . Vasul si cantitatea de apa este mare . Am specificat ca trebuie fierte la foc domol mic . Ouale trebuie sa fie bine fierte pentru ca este sigur ca rezista mai multe zile [ chiar daca le pastrezi la rece ] . In 10 minute abia se incalzeste apa . Eu de ani de zile le fierb asa de mult si nu se intamla nimic . Bineinteles ca accidental mai am cate un rebut -doua .Ouale de tara au coaja mai tare si nu se crapa asa usor .
Multumesc ca m-ai atentionat, asa ca m-am informat putin > Am descoperit ca singurul inconvenient al fierberii indelungate este ca galbenusul capata pe margini o culoare mai inchisa . Omul cat traieste tot invata

mihaelar63 1

05.05.2016, 16:23

Liliana , culoarea este semnatura mea de suflet

Rocsi 1

05.05.2016, 19:33

Chiar frumoase ti-au iesit!

mihaelar63 1

05.05.2016, 21:11

Rocsi ;-*

marcela1979 1

05.05.2016, 22:23

mihaelar63 1

05.05.2016, 23:20

Dia , stii unde

mihaelar63 1

05.05.2016, 23:21

Joligina , revin . A iesit putin acum cand am curatat mai multe dar foarte putin

mihaelar63 1

05.05.2016, 23:23

Vi , am taiat acum din ouale ramase pentru salata si sa stii ca ale mele nu aveu inelul acela usor inchis pe margine care este semn de prea multa fierbere

mihaelar63 1

05.05.2016, 23:23

Andra , ale tale sunt cele mai frumoase :">

mihaelar63 1

05.05.2016, 23:24

Bya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori