Oua umplute cu sunca

de LUK in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2011 | 8506 vizualizari

COMENTARII (36)

gaby_duceag 1

27.03.2011, 15:43

Ce frumos arata!

LUK 1

27.03.2011, 15:50

multumesc Gaby

DIANA B 1

27.03.2011, 15:56

Cata primavara zaresc eu in platoul tau

diaconta 1

27.03.2011, 15:57

ce dor mi-e de oua umplute

LUK 1

27.03.2011, 16:00

ma bucur Diana..eu n-o prea vad pe aici la cat e de capricios timpul..sau asa e primavara?

LUK 1

27.03.2011, 16:00

Dia si mie imi era dor ca nu mai facusem demult..si am zis sa incerc si varianta asta

DIANA B 1

27.03.2011, 16:06

Sigur , asa arata primavara ... si nu-i doar optimismul meu molipsitor ( vrei si tu ? )

diaconta 1

27.03.2011, 16:08

si mie imi plac foarte mult si in varianta clasica,dar am incercat si eu sa le modific putin,sunt bune oricum

LUK 1

27.03.2011, 16:23

vreau Diana..de asa ceva e bine sa te molipsesti

elena1988 1

27.03.2011, 16:45

DIANA B 1

27.03.2011, 16:47

Cu tot dragul dau tuturor prietenilor

Lau 1

27.03.2011, 17:19

bunnn

divainbucatarie 1

27.03.2011, 17:21

adasev12 1

27.03.2011, 17:43

bune

Mitinita 1

27.03.2011, 18:00

n-am mancat nici eu de mult

deyutzky 1

27.03.2011, 18:32

superr

Rocsi 1

27.03.2011, 19:50

si tu le pui cu fata in jos ca mine..nu am facut cu sunca dar sigur sunt bune

mirela0911 1

27.03.2011, 19:55

Ce-mi plac

madi_marin 1

27.03.2011, 20:01

delicioase.....

kamy 1

27.03.2011, 20:38

numai pe bucataras am vazut ouale puse asa imi plac ouale umplute

LUK 1

27.03.2011, 23:08

Elena...ala e mielu de Pasti? ..eu nu pap

LUK 1

27.03.2011, 23:10

Kamy stii de ce le asez asa?pentru ca nu le mancam pe toate la o singura masa si atunci in felul asta nu se face pojghita deasupra stii..nu se usuca sau sa si schimbe culoarea umplutura..asa le face si mama si asa m-am obisnuit si eu..si la noi la hotel le pun cu umplutura in sus dar iti dai seama ca nu se mai servesc si a 2 a zi...

LUK 1

27.03.2011, 23:11

Sunt bune Rocsi

LUK 1

27.03.2011, 23:11

Sufletista,Ada,Deyu,Diva,Madi,Mirela

LUK 1

27.03.2011, 23:12

Adina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maki Sushi cu sparanghel, avocado si somon afumat