Oua umplute in sos de rosii cu bechamel

de sandytza in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2010 | 5980 vizualizari

COMENTARII (12)

ela 1

13.05.2010, 11:22

sandytza 1

13.05.2010, 11:49

Asa e cum spui tu Ela . Fara indoiala

lia maria 1

13.05.2010, 12:29

arata grozav trebue sa fie foarte buneiau 5 furculite si vin in graba, poate a mai ramas vre-un ou

sandytza 1

13.05.2010, 12:43

Lia grabeste-te

nadina73 1

13.05.2010, 13:10

felicitari super prezentare,merita mai mult de 5 furculite chiar daca nu pot pune mai multe,

nadina73 1

13.05.2010, 13:10

e super tradafirasu tau

sandytza 1

13.05.2010, 13:36

Multumesc Nadina

Bunica 1

13.05.2010, 16:01

Prezentarea retetei este super, etapa cu etapa. Asa da Eu nu am atata rabdare.

sandytza 1

13.05.2010, 23:13

Bunica uneori nici eu nu am atata rabdare dar cand am profit de ea

silvi0ara 1

13.05.2010, 23:35

adry88 1

18.05.2011, 21:47

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:53

ce reteta faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]