Paine fara framantare

de RuxyRux in Piine, 26 Aug 2012 | 5671 vizualizari

COMENTARII (37)

Zamfira 1

26.08.2012, 11:17

gustoasa painica si usor de facut, am retinut reteta!

RuxyRux 1

26.08.2012, 11:17

Sper sa iti placa Zamfira...mie imi place enorm...te imbratisez!

MotanLaOale 1

26.08.2012, 11:20

buna buna

Bya Ralu 1

26.08.2012, 11:21

Bya Ralu 1

26.08.2012, 11:22

Cris2711 1

26.08.2012, 11:23

Daca este fara framantare ,este buna si pentru Diana,arata super

RuxyRux 1

26.08.2012, 11:55

Crisssss...multumesc draga mea...usoara si delicioasa

RuxyRux 1

26.08.2012, 11:56

Gurita, multumesc pentru aprecieri

RuxyRux 1

26.08.2012, 11:56

Buna buna Motan

DIANA B 1

26.08.2012, 12:37

Uuuuuuuuuuuuuuuuuu , ce chipesa-i si daca-i si fara munca framantarii

DIANA B 1

26.08.2012, 12:38

Cris , la mine te-ai gandit , asa-i ? da , da , daaaaaaaaaaa , yes

Valclaudia 1

26.08.2012, 12:53

spune-mi ca mai ai o cojita si pentru intarziati... Arata grozav!

Rocsi 1

26.08.2012, 13:01

Rup o bucatica din coaja aia crocanta

Ina 1

26.08.2012, 14:04

coaja vreau si eu

madi_marin 1

26.08.2012, 14:04

arata foarte bine... am salvat si eu reteta...

Mitinita 1

26.08.2012, 14:30

la mine asta a ramas painea de baza,desi a cam inceput sa-mi placa sa framant ce frumos s-a rumenit la tine,precis e de vina cuptorul vechi (cand zic vechi,sa intelegi antic)

- Andreea - 1

26.08.2012, 15:16

super frumos e rumenita...

Lau 1

26.08.2012, 15:28

fain arata

roberth 1

26.08.2012, 17:38

Ai spus: "Incingem cuptorul la 250 de grade( sau maxim) si introducem un vas acoperit cu capac( cel in care vom coace painea).
Cand timpul a trecut..."
Care timp?

RuxyRux 1

26.08.2012, 17:41

Scuze Roberth...cand cuptorul s-a incins, al meu este electric si are nevoie de 15 minute sa ajunga la 250 de grade...daca ai cuptor pe gaz lasa tot in jur de 15 minute sa se incinga vasul in interior, apoi cu grija scoate capacul sa nu te arzi si pune painea in el...sper sa iti fi explicat ok...succes!

RuxyRux 1

26.08.2012, 17:42

Miha, daca poti te rog modifica tu pe text cu explicatia mea...multumesc

Merisor 1

26.08.2012, 18:12

direct la favo

RuxyRux 1

26.08.2012, 19:13

Merisor...merita draga mea

Aurelia 07_07 1

26.08.2012, 19:51

O sa incerc si eu ca la favorite este deje trecuta

RuxyRux 1

26.08.2012, 19:52

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Lipii-reteta bunicii