Pandişpan genovez

de AlexJ in Prajituri, 10 Iun 2011 | 23490 vizualizari

COMENTARII (29)

mena29 1

10.06.2011, 09:23

Perfect pentru ca tocmai sunt la cafea,deci am si ceva dulce
super!

MotanLaOale 1

10.06.2011, 09:38

bun bun

elena1988 1

10.06.2011, 09:55

Lau 1

10.06.2011, 10:17

bun

adry88 1

10.06.2011, 10:35

ce bn arata si ce bun este

Rocsi 1

10.06.2011, 10:54

minunat a iesit

DIANA B 1

10.06.2011, 11:08

Super inteligenta ... si ce-mi place cand e service mai putin , si mai putine vase de spalat

FAVO !

lilik 1

10.06.2011, 11:54

nemaipomenit de apetisant

La Ancuta 1

10.06.2011, 12:04

ionela2682 1

10.06.2011, 13:00

Ce-mi place!

madi_marin 1

10.06.2011, 13:08

frumos tare....

alice_ciobanu 1

10.06.2011, 13:42

fain

AlexJ 1

10.06.2011, 14:08

mulțumesc tuturor..

diaconta 1

10.06.2011, 14:52

excelenta reteta

LicutaMarin 1

10.06.2011, 15:01

pufos si delicios!

kamy 1

10.06.2011, 15:09

bun tare

aziz 1

10.06.2011, 15:11

Sidy 1

10.06.2011, 15:22

Ce fain poate sa arate Si cu fructe de sezon e nemaipomenit. Bravo

AlexJ 1

10.06.2011, 15:26

mulțumesc...

MIUTA 1

10.06.2011, 16:21

Super

LUK 1

10.06.2011, 18:25

super

mirela0911 1

10.06.2011, 19:43

Ce frumos e

Anamaria7 1

11.06.2011, 09:00

ce s-au adunat ciresele la taclale acolo

monicutza 1

11.06.2011, 21:07

l-am facut si eu este bun ,dar trebuie copt la o temperatura mai mica de 180 grade,pt ca la 180 se arde deasupra si ramane crud la mijloc. multumesc de reteta.

AlexJ 1

14.06.2011, 14:20

@monicutza - sa va fie de bine... ...poate ca ai dreptate referitor la temperatura , dar cred totusi ca depinde si de cuptor...Al meu e electric si are program special de prajituri...cel mai important este ca fiecare sa isi cunoasca cuptorul si atunci nu sunt probleme...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan fin cu iaurt si stafide