Pasta de slanina

de LUK in Aperitive / Garnituri, 4 Dec 2011 | 9984 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

04.12.2011, 16:30

interesanta

Mitinita 1

04.12.2011, 16:44

ieri o admiram la magazin,dar ma gandeam ca parca-s prea multe calorii pe aici parca se prajeste slanina

Mitinita 1

04.12.2011, 16:49

imi place cum arata,nu degeaba am poftit la ea la magazin

LUK 1

04.12.2011, 16:54

Asa e Adina,eu doar am gustat o dar de mancat a mancat o sotul ..asa cum zici si tu de cate ori mergeam la un anume magazin unde pregateau asa ceva trebuia sa si cumpere..asa ca de ce sa nu ti prepari in casa ..macar stii ce pui

Mitinita 1

04.12.2011, 17:31

dar nici ca stiu ce-i in ea nu-i bine ca ma gandesc ca atata slanina e mult...vorbesc si eu,nu cred ca mananc mai des de o data pe an,pentru o asa ocazie nu mai numar eu caloriile

LUK 1

04.12.2011, 17:37

da...in topul meu ramane totusi painea prajita unsa cu usturoi si untura

Mitinita 1

04.12.2011, 17:39

eu mananc usturoi si de pe degete d-apai de pe paine prajita

mihaelar63 1

04.12.2011, 17:40

Tuica se amesteca intai cu ceapa sau cu slaninuta ?

LUK 1

04.12.2011, 17:48

Aici zau ca las pe altii..mie nu mi place nici mirosul..dar am un unchi care de cate ori vine sa ne taie porcul cere "metaforic" sa i se ascuta cutitul(adica sa i dam un pahar cu tuica) iar dupa ce il bea ne cheama ca cica..iar nu mai taie cutitul..deci sunt altii mai experti in combinatii..

LUK 1

04.12.2011, 17:49

Logic cred ca tuica se amesteca..prin stomac

MotanLaOale 1

04.12.2011, 18:55

buna buna

mirela0911 1

04.12.2011, 19:47

interesant

Teo 1

04.12.2011, 22:15

bun, bun !

LUK 1

04.12.2011, 22:38

Vladimir,Mirela,Teo multumesc

gaby_gabytza 1

05.12.2011, 11:09

LUK 1

05.12.2011, 19:06

Multumesc Gabytza

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 16:32

Mi-ai facut o pofta!!! Maine cumpar slanina si ma pun pe treaba si pe mancat pe saturate La favorite cu ea!

BogdanC 1

09.12.2019, 13:08

Merge mai bine pasat si cu 3-4 catei usturoi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute