Pastrama de pui

de Merisor in Pui, 19 Ian 2014 | 10157 vizualizari

COMENTARII (43)

MotanLaOale 1

19.01.2014, 21:05

buna buna

Krystyan Trendy 1

19.01.2014, 21:07

maine dimineata imi fac aparitia la usa

laura_n 1

19.01.2014, 21:08

si eu ti-as multumi daca mi-ai trimite si mie o portie! ce ar merge cu vinul asta )

Krystyan Trendy 1

19.01.2014, 21:08

O bunatate !

Merisor 1

19.01.2014, 21:09

Iubitico, stai la tine acasa ca s-a papat toata ))

Merisor 1

19.01.2014, 21:09

Motan

Bya Ralu 1

19.01.2014, 21:17

bun bun

Merisor 1

19.01.2014, 21:20

Laura, data viitoare

Merisor 1

19.01.2014, 21:20

Gurita

Rocsi 1

19.01.2014, 21:22

Mmmm cata bunatate

Merisor 1

19.01.2014, 21:24

Merci, Rocsi!

Pushaa 1

19.01.2014, 21:28

foarte buna!

Bucataras Medi 1

19.01.2014, 21:35

buna!

Merisor 1

19.01.2014, 21:38

Multumesc, Pusha!

Merisor 1

19.01.2014, 21:38

Medi

deyutzky 1

19.01.2014, 21:39

RuxyRux 1

19.01.2014, 21:41

Arata woww! E de vis reteta ta Merisor bun si drag! Imi placeee...uite ca ar mai trebui sa pun si eu de una

Merisor 1

19.01.2014, 21:46

Rux, multumesc mult si pentru apreciere si pentru reteta!

Merisor 1

19.01.2014, 21:46

Deyu

Valclaudia 1

19.01.2014, 21:47

ce-mi place!

Merisor 1

19.01.2014, 21:48

Claudia si noua ne-a placut, dar a fost cam putina

Geanina87 1

19.01.2014, 21:59

ce bine arata

Merisor 1

19.01.2014, 22:02

Multumesc, Geanina!

Alexandra Burz 1

19.01.2014, 22:04

delicios

Ina 1

19.01.2014, 22:06

Vaaai, Meri, ce bunatate! Si strugurii aia ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui glazurat